Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Tur i oturen för Veje

Förutom att LDB FC förlorade med 2–0 till bottenlaget AIK, så skadade mittfältaren Katrine Veje sitt knä på Skytteholms ip i Solna på söndagen. I matchens 28 minut linkade hon av planen efter en smäll och en vridning av höger knä.
Bild: Arkiv: Håkan Röjder
– I dag (måndag) har vår läkare tittat på knät och bedömer att Katrine har fått en rejäl smäll och en blödning, säger LDB FC:s tränare Peter Moberg.
Den goda nyheten är att både korsband och ledband verkar oskadda.
– Helt säker kan man inte vara förrän knät är röntgat, så det görs någon av de närmaste dagarna, men läkarna brukar faktiskt alltid ha rätt i såna här fall, säger Peter Moberg.
– Blödningen kan hålla henne borta från spel en till tre veckor, men som det ser ut just nu tror och hoppas vi att Katrine kan vara med när vi möter Kopparbergs/Göteborg FC.
Den matchen spelas på Malmö ip söndagen den 3 juni.
Också Katrine Vejes kollega på mittfältet, Sara Björk Gúnnarsdottir som missade matchen mot AIK på grund av en svullen hälsena på höger fot, ser ut att kunna spela mot Kopparbergs/Göteborg.
Gå till toppen