Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ystad Saltsjöbad årets företag

Våga! Det uppmanas skånska företagare att göra. Och det företag som har vågat och lyckats bäst i år är – Ystad Saltsjöbad.

Ingen kalldusch, men väl ett prisregn. Spa-anläggning på Ystad Saltsjöbad.Bild: Arkivfoto: Åsa Sjöström, 2005
Företaget drivs av Jonas Stenberg, Stefan Strömberg, Carl Lundgren och Magnus Emilsson och de får dela på titeln ”Årets företagare i Skåne”. Utmärkelsen korades på fredagskvällen och är ett samarbete mellan organisationen Företagarna och landets kommuner, för att synliggöra människan bakom företaget.
Ur motiveringen: ”En ständig utveckling och en aldrig sinande ström av nya idéer gör att man låter tala om sig trots hård konkurrens i en tillväxtregion.”
– Det känns ju fantastiskt, att komma som göteborgare till Skåne och vinna priset som årets företagare, säger Carl Lundgren när Sydsvenskan når vinnarna vid midnatt.
Varför vann ni priset som årets företagare i Skåne?
– Vi har ganska många knäppa idéer som vi får med våra fantastiska medarbetare på. Det är tacka vara dem vi vinner, säger Stefan Strömberg.
Hur ska ni fira det här?
– Vi ska åka tillbaka till hotellet och hämta våra löparskor och sätta oss på tåget till Stockholm. Vi ska springa Lindingöloppet om tolv timmar.
Den nationella finalen avgörs i Stockholm den 12 oktober.
Gå till toppen