Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

Rosengårds mirakelman

Hallå där, Nicklas Redgård, 24 år, som beskrivs som Mirakelman i FC Rosengårds ledarstab på klubbens hemsida.

Nicklas RedgårdBild: Foto: Privat
Vad kan du utföra för några mirakel?
– Nja, jag är bara en enkel massör som sköter de saker som sjukgymnasten inte gör.
Men Mirakelman då?
– Det är ett internt skämt. En spelare i laget hade en svår skada men jag slog vad med ortopeden om att jag kunde fixa honom till matchen. Jag gjorde så att han kunde spela en halvlek där han gjorde ett mål och en assist så att vi vann matchen. Efter det blev jag Mirakelman.
Hur länge har du jobbat med FC Rosengård?
– Det här var första säsongen och jag trivs väldigt bra. Det är mycket kärlek och en familjär stämning. Men jag siktar på att gå vidare med det här, så om ett par år ska jag vara i någon storklubb.
Hur kom du in på den här banan?
– Jag läste till hjärnforskare, men insåg att det inte var min grej, så jag utbildade mig till medicinsk massageterapeut. När jag sedan jobbade på skolan blev jag tillfrågad om att börja hos FC Rosengård.
Är du väldigt fotbollsintresserad?
– Nu, ja. MFF ligger mig varmt om hjärtat och FC Rosengård hade jag koll på eftersom jag är uppvuxen i närområdet på Videdal. Men fotboll var tidigare inte min grej. Jag har faktiskt precis börjat spela i ett division 7-lag.
Gå till toppen