Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Högt tempo i Svedala

Ett rasande tempo som lockar till skratt och glädje.
Det utlovar Svedalarevyn i årets uppsättning som har premiär den 5 januari.

Repetitionerna pågår just nu för fullt under kvällstid i Folkets hus som också är spellokal.
Dialoger, gester, byten och växlingar finputsas och sammanfogas till scener, sketcher och sång- och musiknummer som i sin tur ska bilda en hel föreställning.
Revypappan Hasse Hardenstedt, som har varit med ända sedan starten av Svedalarevyn för tjugo år sedan, vill inte avslöja allt för mycket av innehållet i förväg.
– Det är en klassisk nummerrevy. Ingen genomgående handling utan en blandning av fristående sketcher och musiknummer, säger han.
– Men man vill ju inte att det ska stå för mycket i tidningen om innehållet. Då blir inte upplevelsen densamma för publiken.
Föreställningen har premiär den 5 januari och spelas sedan vid tretton tillfällen fram till den 23 februari.
Bland de medverkande finns Hasse Hardenstedt, Sofia Larsson, Helene Lundström, Anna Dahlberg, Johan Knuutinen, Kjell-Åke Ingerheim, Ebba Hardenstedt-Ståhl och Micke Jörgensen samt bandet The Rockets.

Revyer även i Arlöv, Eslöv och Trelleborg

Arlövsrevyn
Ensemblen, med Sven Melander som mest känt namn, bjuder på en kavalkad av skämt, betraktelser och sång och musik kring årets händelser på riksnivå.
Premiären som ges den 5 januari på Arlövs teater följs av ytterligare sextio föreställningar fram till den 29 mars.
Eslövsrevyn
”Bilden av humor” blir den trettionde nyårsrevyn i Eslöv. Titeln har inspirerats av det kommunala projektet Bilden av Eslöv, som har syftet att ta bort omvärldens syn på Eslöv som en tråkig plats. Man lockar också med Tina Leijonberg som gästartist.
Premiären sker den 11 januari i Medborgarhuset. Sammanlagt nio föreställningar är inplanerade fram till den 2 februari.
Trelleborgsrevyn
TrettioårsjubilerandeTrelleborgsrevyn sätter upp föreställningen ”Revy till tusen” som utlovas bli en fartfylld revy i klassiskt format med allt från små lokala händelser till allmänna företeelser.
Föreställningen har premiär den 4 januari och spelas sedan på biografen Grand vid ytterligare tio tillfällen fram till den 10 februari.
Gå till toppen