Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Kultur & Nöjen

Klaffbron till salu

Det har gått för bra för Nattklubben Klaffbron i Malmö. Ägarna hinner inte med och nu är klubben till salu.

Christopher Wåhlin startade nattklubben Klaffbron vid midsommar 2010 tillsammans med två kollegor. Men nu har han lagt ut verksamheten till försäljning på Blocket. Klubben har blivit för stor och han har inte längre tid att driva den, säger han:
– Jag började där med två kollegor, vi skulle öppna en liten sommarkrog. Sedan har det bara eskalerat och nu är det en stor nattklubb. Nu gör mina kollegor annat och jag har inte tid att driva det vidare själv, det är för stort. Så nu har jag bestämt mig för att avyttra både lokaler och verksamhet.
Huset ägs av Stadsfastigheter men det är alltså klubbägaren som säljer tillgång till lokalerna och allt som har investerats i dem.
I försäljningen ingår en klubblokal för 450 personer, en gård med plats för 500, en veranda för 200 gäster och ett restaurangkök.
Dessutom ingår goodwill, om köparen väljer att driva klubben vidare:
– Innan vi kom dit visste ju ingen var det låg men nu vet ju alla, säger Christopher Wåhlin.
Han säger sig redan ha några intressenter. Vad priset är vill han inte berätta. Själv har han redan börjat fundera på nya idéer:
– Jag har några olika projekt som jag funderar på, bland annat ett nytt klubbprojekt, men det är för tidigt att prata om det än.
Gå till toppen