Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Max Wiman: Seriöst intresse för Atlason

Det tränades inomhus på 1/3 plan i dag också. Konstgräset utanför var skottat och klart och faktum är att det var elever från skolan ute och tränade.
Men MFF:s a-lag bestämde sig för att stanna inomhus, tyckte att det var för kallt. Vilket är svårt att invända mot.
Så det blev nya tvåminutersmatcher i högt tempo. Ett kortare pass än innan i veckan, för styrkan var reducerad. Markus Halsti, Petar Petrovic, Ricardinho, Erik Friberg och Petter Thelin saknades alla på grund av begynnande snuva.
Sportchefen Per Ågren satt i ett hörn och spanade in islänningen Emil Atlason (på den suddiga bilden, sorry)  lite extra. 19-åringen utsågs till mest lovande spelare på Island förra året. Inomhus är han fortfarande i mina ögon väldigt anonym.
– Han är nog mer av en spelare för stora ytor, menade Per Ågren, som också betonat för mig att intresset för Atlason är seriöst.
Den här andra träningsveckan är inte en artighetsvisit för att veckan före jul nästan blåste bort i ledarturbulensen kring laget.
Atlason gör sista träningspasset för den här gången på lördag. Om det blir besked om framtiden direkt, är inte klart än. Diskussioner kommer att föras de närmaste dagarna.
Som ni kan se i nyhetsartikel på sydsvenskan.se, kommer Benjamin Fadi till Malmö på lördag.
Gå till toppen