Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ezzi åkte ut direkt

Shorttrack-EM på hemmaplan hann knappt börja innan Ranya Ezzi åkte ut på 1 500 meter. Den 28-åriga svenskan från Arlöv slutade fyra i sitt kvalheat.

Ranya Ezzi blev fyra i sitt kvalheat i hemma-EM i shorttrack.Bild: Arkivfoto: Peter Frennesson
Den 28-åriga svenskan från Arlöv slutade fyra i sitt kvalheat inför ekande tomma läktare i Malmö isstadion och missade därmed semifinalen.
– Hon gör en god prestation. Det är tre som går vidare och hon följer planen väl. Det är lite tillfälligheter på slutet som gör att hon inte riktigt är med, sade förbundskapten Linda Liljedahl till TT.
Ranya Ezzi sade sig vara rätt nöjd, trots att hon hade som mål att nå minst semifinal på 1 500 meter, som jämte 1 000 meter är hennes starkaste distans.
– Jag låg tvåa, sedan kom en klunga bakpå som attackerade på utsidan. Jag försöker gå på insidan, men har ingen plats. Jag hade mycket mer att ge om jag bara kommit om där. Absolut.
Ezzi åker 500 meter på lördag och 1 000 meter på söndag.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen