Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ezzi ut även på 500

Ranya Ezzi åkte ut i kvalet på 1 500 meter i shorttrack EM i Malmö i går. I dag tog hon sig vidare från första omgången på 500 meter. Men i kvalet tog det slut.

Nytt kvalstopp för Ezzi i EM
Ezzi varnades först för tjuvstart. I omstarten hamnade hon efter täten direkt och hennes kvaltid räckte inte till kvartsfinal.
– I och med att hon fick varningen blev hon lite passiv, hon stod kvar. Sedan kom hon inte riktigt i gång och det blev ett litet glapp mellan trean i loppet och Ranya. Hade hon fått rygg direkt hade hon haft en möjlighet i alla fall, säger förbundskapten Linda Liljedahl till TT.
– Vi är ändå rätt nöjda med prestationen. Hon gör två tider under hennes Sverigebästa, och hon är en tiondel från det svenska rekordet. Det är bra för henne, 500 meter är inte hennes paradgren, säger Liljedahl.
På söndagens körs 1 000 meter, Ezzis starkaste distans.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen