Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Handboll

Hagman tillbaka efter skadan

Nathalie Hagman gör comeback i Lugi i kvällens match mot Skövde.
– Det ska bli jättekul och knät känns bara bra, säger hon.

Det är nio och en halv månad sedan hon spelade tävlingshandboll. I april skadade hon korsbandet i SM-semifinalen, tvingades till operation och missade OS. Nu är läkarteamet berett att släppa fram henne igen.
– Jag har tränat fullt ut i en månad ungefär. Ibland är det lite stelt men jag vågar satsa, kroppen hänger med. Det tar nog ett litet tag innan jag är helt igång men nu måste jag prova på match. Det är läge.
Spelsugen?
– Lita på det. Det har varit en lång rehab.
Tränaren Dragan Brljevic är nöjd att åter ha tillgång till Nathalie Hagman.
– Vem vill inte ha Nathalie med i laget? säger han.
– Hon vann skytteligan två år i rad och är för mig den bästa vänsterspelaren i Sverige. Vi har en tunn och ung trupp och att Nathalie är tillbaka betyder oerhört mycket.
Han hoppas även att det serbiska nyförvärvet Maja Radoicic kan medverka om all pappersexercis blir klar. Maria Adler är fortfarande på skadelistan.

19.00: Lugi–Skövde

I Arenan. Inför den 17:e omgången har båda lagen samlat 22 poäng. Med bättre målskillnad ligger Lugi på tredjeplatsen, framför Skövde som jagar från placeringen under.
Gå till toppen