Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Vantar för smartphones

Sydsvenskan presenterar tre prylar. 

KAMERA
Fryssäker och kompakt för närbilder
Utbudet av stryktåliga kameror växer snabbt. Senaste exemplen kommer från Olympus som lanserar tre vattentäta, stöt-, kross- och fryssäkra kompaktkameror av olika klass, alla under varunamnet Tough. Toppmodellen är ljusstarka Stylus TG-2 med kapacitet för extrema närbilder, inbyggd GPS och elektronisk kompass. Cirkapris: 3 800 kronor.
SPELKONSOL
Androidkonsol lanseras till sommaren
Den uppmärksammade spelkonsolen Ouya, som bygger på Android och är finansierad genom donationssystemet Kickstarter kan vara på väg mot lansering. Enligt uppgifter i amerikansk media ska den finnas i handeln från i sommar. Men de som varit med och finansierat projektet ska kunna få tag på den redan nästa månad och i april ska den gå att få tag på via bolagets egen hemsida.
MOBIL
Smarta vantar för verklig kyla
Även om det idag är något av vardagsmat med vantar och handskar som gör pekskärmsmobiler användbara vintertid, är det svårt att hitta modeller som klarar verklig kyla. En lösning kan vara Sandbergs pekskärmsvantar i ylle eller företagets ännu kraftigare fleecehandskar för pekskärmar. Cirkapris: 129 kronor respektive 169 kronor.
Gå till toppen