Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Handboll

Vad är det som händer?

Hallå där, Stefan Lindstrand, ordförande i Team Eslövs handbollsklubb som i veckan sagt upp damlagets tränare Ola Olsson.

– Vi har bytt ut våra tränare mot två andra.
Varför fick Ola Olsson avgå?
– Vi var inte överens om hur saker och ting skulle skötas. Vad det handlar om har vi valt att inte gå ut med av hänsyn till de inblandade. Det har hänt en sak som inte skötts som vi i ledningen vill, men det handlade också om att resultaten inte blivit som vi hoppats med den truppen vi har.
Lina Möller, assisterande tränare slutar också, varför?
– Hon har valt att sluta av personliga skäl, det var inte vi som ville det.
Skapar inte det här en oro i laget?
– Jo det är klart. Men vi har vidtagit de åtgärder vi kan för att få tillbaka tryggheten. Det är jättetrist men samtidigt är det vårt jobb att ta tag i bekymren när de uppkommer och vi har agerat snabbt och beslutsamt.
Vilka är de nya tränarna?
– Lisa Jönsson och Marina Elenmo tar över nu. De har gedigen handbollsbakgrund så det känns jättebra. Marina fanns redan inom ledarstaben och Lisa fanns tillgänglig för att snabbt hoppa in. Sen får vi ju ny tränare, Tomas Westerlund, nästa säsong.
Gå till toppen