Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Handboll

Malmös målvakt till H43

H43 Lund rustar för elitserien.
Igår blev det klart med målvakten Oscar Jensen och samtidigt förlängde Joakim Bååk sitt kontrakt med ytterligare tre år.

Oscar Jensen.Bild: Arkivfoto: Håkan Röjder
– Det de har gjort i allsvenskan har varit imponerande helt sportsligt. Sedan betyder det mycket för mig att tränaren Veroljub ”Kos” Kosovac personligen har uttryckt en vilja att jag skulle komma di, säger Oscar Jensen och fortsätter:
– Jag har stort förtroende för ”Kos”. Han är en gammal målvakt och jag vet att han kan hjälpa mig att fortsätta utvecklas.
Efter många år i Lugi gick Jensen till HK Malmö inför säsongen 2010/2011, men nu väljer 30-åringe alltså att fortsätta karriären i H43.
– Det är lite speciellt, men jag ser tillbaka på min tid i Lugi som en fin tid och det kommer kännas likadant med Malmö. Det ska bli kul med en ny utmaning, säger Oscar Jensen och understryker att han fortfarande tillhör HK Malmö och att laget har ett viktigt kval framför sig.
– Det är fortfarande min arbetsgivare och jag har min yrkesstolthet.
Kontraktet med H43 Lund sträcker sig över två år plus ett optionsår.

Avkast 19.00

HK Malmö–Sävehof
Sista matchen innan kvalserien där HK Malmö startar borta mot Rimbo – om nu inte licensnämnden säger något annat efter kvällens grundserieomgång och inte ger klartecken för fortsatt spel för Hammarby i elitserien. Frågetecken för Thomas Versamis i kvällens match.
Gå till toppen