Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Mad Comedy Club under jord

Efter protester från de medverkande har nu andra upplagan av Mad Comedy Club ställts in och arrangören Dennis Markovic har gått under jorden.

Mad Comedy Club:s arrangör Denni Markovic har inte gått att nå under onsdagen.Bild: Arkivfoto: Albin Brönmark
Kvar står Palladium som frågetecken. Palladiums verksamhetschef Ann-Marie Ekman fick under onsdagen veta, via Aftonbladet, att evenemanget ställts in. Sedan dess har hon försökt komma i kontakt med arrangören utan resultat.
Ann-Marie Ekman menar det finns risk att den dåliga publiciteten spiller över på dem som arrangörer också. Men enligt Ann-Marie Ekman är Palladium en scen som aktivt arbetar med att få in fler kvinnor.
– Vi har inte lyckats komma i kontakt med honom än. Vi är mycket upprörda här och som det ser ut nu kan vi inte fortsätta att ha Mad Comedy Club, säger Ann-Marie Ekman.
Bakgrunden är att arrangörerna efter kritik om att de bara bokat in manliga komiker lade upp en affisch på sin hemsida med namnen på de inbokade komikerna med tillägget +kvinna. På sidan bad arrangörerna senare om ursäkt och skyllde på att det var ett internt skämt som av misstag lagts ut på hemsidan. Där lovar de också att alla de som köpt biljetter ska få pengarna tillbaka.
Gå till toppen