Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Välkommen till oss på Sydsvenskan

Så gör du för att kontakta oss:

Sydsvenskan är Sydsveriges ledande morgontidning. I papperstidningen, på webben, i läsplattan och i mobilen förmedlar tidningen händelser och nyheter i närmiljön, i Sverige och i världen. Sydsvenskan granskar, berör, underhåller och tar ställning.
Tidningen är det självklara valet för annonsörer i regionen. Genom att annonsera i Sydsvenskans kanaler kan du nå sju av tio i regionen – mer än någon annan.
Sydsvenskan är en oberoende liberal morgontidning som i sin opinionsbildning står fri från bindningar till politiska partier och andra organiserade samhällsintressen. Sydsvenskans nyhetsförmedling är i alla aspekter självständig och opartisk.
Redaktioner: Malmö och Lund
Omkretsen bevakar: Vellinge, Lomma, Kävlinge, Staffanstorp, Svedala och Burlöv
I koncernen där Sydsvenska Dagbladets AB (Org. nr. 556002-7608) är moderbolag ingår även Helsingborgs Dagblad, Tidningen Hallå samt Kompetens i Skåne.
Bonnier AB är huvudägare till Sydsvenskan.
Grundad 1848
Post: Sydsvenskan, 205 05 MALMÖ
Besök: Rådmansgatan 16
Telefon: 040-28 12 00
Telefax: 040-93 54 75 (redaktion)
Skicka ett tips till oss
E-post nyhetstips: 71234@sydsvenskan.se
E-post om tidningen: laso@sydsvenskan.se
Vill du nå enskilda personer via e-post? Använd modellen fornamn.efternamn@sydsvenskan.se
Gå till toppen