Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Veckans Bild – vecka 17

Trandansen vid Hornborgaresjön.Vid soluppgången kommer dom första grupperna av tranor och sångsvanar från Hornborgaresjön där dom övernattat för att söka sig till området vid Trandansen där dom äter korn som har blivit utspritt kvällen innan.
Den här veckan hade vi väldigt många bra bidrag som slogs om titeln Veckan bild. Kanske har vi fått lite ny inspiration när omgivningen runt oss inte längre är grå, kall och alla inomhusmiljöer lyses upp av lysrör. Plötsligt sprudlar det lite på nytt får jag en känsla av. Som fotograf är det alltid väldigt viktigt att bli inspirerad. Inspirationen kan komma plötsligt och från oväntade håll. Genom de människor vi möter på jobben vi gör, ett ljus eller en sinnestämning. Just nu hoppas jag att vi kan fortsätta att inspirera varandra att hålla en hög nivå på de bilder ni ser i tidningen.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen