Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Man föll ned i silo

Brandkår och ambulans larmades strax efter klockan två i natt till en skadad man i Cementas gamla silo vid Ön i Limhamn. Mannen hade själv lyckats att larma räddningstjänsten efter att han fallit ner fyra meter och skadat sig inne i en av de gamla cementsilona.

När räddningspådraget kom fram ropade den skadade mannen på hjälp från en avsats på andra våningen. Räddningspersonalen kunde ta sig upp till den skadade via en brant trappa. Enligt räddningspersonalen hade mannen ett otäckt öppet benbrott.
Ambulanspersonal fick hjälp att transportera ner den skadade mannen på en special bår. I nuläget verkar det som mannen varit i silon för att leta efter skrot. Polisen säger att mannen troligen klarat livet eftersom han hade mobiltelefonen med och kunde ringa efter hjälp.
Gå till toppen