Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Fotboll

EM-chatt med Therese Sjögran

Vilka två lag spelar final? ”Sverige-Tyskland”, löd svaret. Idag chattade Therese Sjögran om fotbolls-EM. 

Therese Sjögran.Bild: Foto: David Bergström

Andersson: Hej å grattis till uttagningen! Är pressen större nu på himmaplan med en coach som är så pass meriterad?

Therese Sjögran: hej och tack! ja.. pressen kommer vara stor, men jag ser det bara som en positiv sak! och jag tror den allra största pressen kommer att komma från oss själva!

 

Erik: Vilka två lag spelar final i EM tror du?

Therese Sjögran: jag tror att det blir sverige-tyskland! en perfekt final!

 

Lena: Hej! så kul att du är tillbaka! Om jag minns rätt var du inte med i VM 1999, men jag tror du hade debuterat i landslaget ett par år tidigare. Vet du om du var nära att komma med i VM-truppen redan då?

Therese Sjögran: hej! tack lena! ja, jag va nära redan då... men min säsong blev tyvärr förstörd av skador. men året efter kom jag med till os i sydney!

 

LdB FC Malmö Fan Club: Först o främst ett stort grattis till EM platsen! Hur känns det att komma med o hur förberader man sig när man kommit med? vi är många som hoppade av lycka när Pia sa ditt namn! Lycka till Therese! Med vänlig hälsning.Jörgen LdB FC Malmö Fan Club.

Therese Sjögran: tack så mycket! en otrolig känsla såklart när jag fick beskedet, det var inte väntat alls med tanke på min vårsäsong. förberett mig har jag nog gjort sen jag skada mig förra året, jag känner mig i bra form så jag ser fram emot att det ska dra igång!

 

Jacob: Vilken är den bästa spelaren du någonsin spelat med?

Therese Sjögran: då skulle jag nog säga malin moström! men caroline seger ligger väldigt bra till också! =)

 

Max: Hur känns det att få spela inför fullsatta läktare nu i EM? Är ju ett enormt drag kring Svenska damlandslaget nu, pallar ni pressen?

Therese Sjögran: att spela inför fullsatta läktare är det bästa som finns! det är så fotboll ska spelas tycker jag! den största pressen kommer komma från oss själva och jag är helt säker på att vi klarar av den!

 

Basti: Att du kom med kom inte som en överaskning. Kan du lova att du tror på dig själv och åstadkommer det bara du kan ? ! Nu ser jag återigen fram emot att följa Sverige i EM... Kör hårt...

Therese Sjögran: lite av en överraskning va det för mig.. men jag lovar att göra mitt bästa för att lyfta det här laget! tack basti! =)

 

Stefan: Vilket landslag tror du kommer överraska i EM? De flesta har nog bara koll på topplagen som Tyskland, Sverige.

Therese Sjögran: jag tror spanien kommer vara en outsider! deras fotboll har utvecklast mycket dom senaste åren! otroligt tekniska och fått ordning på organisationen.

 

Elisabet: Stort grattis till uttagningen! Jag skrek spontant rätt ut av glädje när Pia meddelade att du kommit med! Vad tror du blir det viktigaste du kan bidra med i laget och vad tänker du om era chanser? Varmaste lycka till i EM!

Therese Sjögran: tack elisabet! =) jag kommer bidra med min rutin, att jag är van att spela mästerskapsmatcher och mitt sätt att spela. är lite annorlunda än dom andra mittfältarna. våra chanser är stora. vi måste bara få ihop det och då kan allt hända!

 

Alfons: Vad var den första spontana kommentaren när Pia ringde och gav beskedet att du var uttagen?

Therese Sjögran: ja.. först blev det helt tyst i luren.. sen sa jag.. är det sant! =) när vi la på så var jag orolig om jag verkligen hade hört rätt!

 

Fredde: Hej Therese! Grattis till EM platsen! Vad har du för förväntnigar av det kommande EM:et??? Lycka till!

Therese Sjögran: tack! stora förväntningar.. det är ett em på hemmaplan! mycket folk, bra fotboll... kan inte bli större än såhär!

 

Jacob: Vilken lagdel skulle du vilja säga är den starkaste respektive svagaste i landslaget som nu ska spela EM?

Therese Sjögran: starkaste skulle jag vilja säga är vårt anfall.. både lotta och asllani har visat hur bra dom är. svagast är svårt.. men jag vet ju att pia provat en massa på mittfältet och många har fått chansen. men om jag ska vara ärlig så tycker jag inte vi är svaga någonstans.

 

Ulla: Stort GRATTIS Therese. Du kan , du vill, Du äger fotbollsplanen. Lycka till.

Therese Sjögran: tack ulla! =) håll tummarna för oss!

 

 

Gå till toppen