Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Lämnar Crazy Feet efter 24 år

Hallå där, David Johnson som lämnar över uppdraget som verksamhetsledare på dansskolan Crazy Feet till nya managern David Ron.

David Johnson.
Varför lämnar du Crazy Feet efter 24 år?
– Vi måste förnya oss men jag känner inte att jag har energin. Jag har haft cancer tre gånger och vill dra ner på tempot. Dessutom känner jag att det finns en väldigt orättvis bidragsfördelning både från kommun och stat som gör att det är svårt för privata dansskolor att överleva. Men jag ska dock stå kvar som ägare eftersom jag lagt hela min själ i Crazy Feet.
Vad ska du göra härnäst?
– Jag ska flytta till mina föräldrar i Arizona, USA. De är gamla och jag vill vara med dem de sista åren. Det kommer att bli ett annat liv och jag har inte bestämt mig för vad jag vill göra än. Det enda jag vet är att jag kommer att satsa på någon annan typ av verksamhet.
Vad är du mest nöjd med sedan starten av dansskolan?
– Att jag kunde satsa på mina drömmar och genomföra dem. Jag har haft många motgångar men jag är nöjd över att jag har lyckats övervinna dem. För dansskolans räkning är jag mest nöjd över showandet, när barnen får stå på scenen och uppträda.
Vad skulle du ha gjort annorlunda?
– Jag borde ha avslutat verksamheten för arton år sedan när vi fick problem med bidragen från kommunen. Jag tror inte att man ska fortsätta med en verksamhet när man inte känner sig rättvist behandlad. Jag borde ha slutat direkt då.
Vad hoppas du på i framtiden för Crazy Feets räkning?
– Jag har fortfarande samma målsättning – att skapa en verksamhet som gör det möjligt för unga människor att bli dansare. I längden hoppas jag att verksamheten kan leva kvar och ge unga chansen att dansa, ha kul och stå på scen. Sen måste det gå ihop ekonomiskt.
Gå till toppen