Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Nytt kvarter växer fram

I slutet av året sätts spaden ner i Västra Hamnen för att bygga ett helt nytt kvarter. I kvarteret Masthusen planeras nu 60 nya hyresrätter.

I kvarteret Masthusen kommer det att byggas 60 nya lägenheter. Fastighetsbolaget Diligentia planerar även att bygga kontor, och handel- och samhällsfastigheter.Bild: Grafik: Diligentia
Bostäderna beskrivs som yteffektiva och det handlar om 60 ettor, tvåor och treor som ska bli klara i början av 2015. Lägenheterna är en del av ett helt nytt kvarter som ska växa fram i Västra Hamnen.
- De flesta lägenheterna kommer ha egen uteplats eller balkong, säger Andreas Ivarsson på fastighetsbolaget Diligentia som bygger bostäderna.
Kvarteret kommer att växa fram vid det nya stadsdelstorget Masttorget. Runt torget finns idag bland annat en stormarknad, apotek och systembolag.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen