Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Eslöv derbyladdar med auktion

Fram till derbymatchen mellan Eslöv och Lugi i morgon kan vem som helst buda hem en signerad Eslövströja. Pengarna kommer att gå till Rosa bandet-kampanjen.
– Vi vill väl att alla tröjor ska komma över tusen kronor, säger hemmaspelaren Cassandra Tollbring.

Team Eslövs är engagerad i Rosa bandet-kampanjen och har därför anordnat en budgivning där man kan, för rätt pris, vinna specialgjorda rosa spelartröjor. Samtliga är dessutom signerade av alla Eslövsspelare och kommer att användas under uppvärmningen inför matchen i morgon.
Budgivningen på de rosa tröjorna kommer att avslutas i halvlek. För tillfället har Cassandra Tollbrings tröja dragit in mest pengar.
– Det är kul att vi kan bidra med något genom att vi bara spelar våra matcher. Vi fortsätter ju som vanligt medan det här pågår, säger hon.
Under de senaste dagarna har intresset för tröjorna varit stort och klubben har fått uppdatera buden på sin Facebook-sida efterhand. 80 procent av intäkterna kommer att gå till bröstcancerfonden.
När budgivningen är klar kommer summan för varje tröja att redovisas för derbypubliken i Eslövshallen.
Vad hoppas du att din tröja ska gå för i slutändan?
– Det har ju gått ganska fort hittills. Men jag får sikta på femtonhundra i alla fall, säger Cassandra Tollbring och skrattar.

16.15Team Eslöv–Lugi HF

Eslövshallen
Dragan Brljevic, tränare Lugi: Jag vill inte låta negativ, men vi har drabbats av sjukdomar och skador. Anna Olsson har haft feber hela veckan. Vi hoppas hon ska bli frisk, men hon hade feber senast i fredags morse. Amanda Åkerman stukade foten på torsdagsträningen. Och sen är Ebba Engdahl skadad sedan tidigare. Det kunde ha varit bättre.
Gå till toppen