Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Kroon missar Elfsborgsmatch

Under onsdagsförmiddagens MFF-träning saknades Guillermo Molins, Simon Kroon, Dardan Rexhepi och Robin Olsen.

Det var avslappnade spelare som träffades på Malmö stadion. Träningspasset höll på i en och en halv timme, men redan efter uppvärmningen gick Guillermo Molins och satte sig på läktaren.
– Jag är lite sliten, sa Molins som gjorde två mål mot Brommapojkarna i söndags.
– Jag kommer från noll matcher till att spela nio i rad. Jag kände att jag behövde en dag extra. Det tar rätt mycket, nu när jag spelar 90 minuter också.
Hans frånvaro kommer därför inte att påverka matchen på måndag.
– Det är inget att vara orolig för, log han.
Nu när guldet nära, hur förbereder man sig rent psykiskt inför de två kommande matcherna?
– Det är bara att göra jobbet. Det ser väldigt bra ut, men vi måste vinna en match till känner jag. Förhoppningsvis blir det nu mot Elfsborg. Det är vinst som gäller då.
Mittfältaren Simon Kroon och anfallaren Dardan Rexhepi har båda drabbats av skadeproblem.
– Simon har fått en ganska lätt bristning i vaden, han kommer att bli svår att få igång tills på måndag. Dardan fick en smäll på knät, men han kommer förmodligen att kunna vara med, sa Wilner Registre, MFF:s naprapat.
Robin Olsen, som hoppade av U21-matchen mot Falkenberg i måndags på grund av känningar i ljumsken, uteblev från träningen.
– Vi förutsätter att Robin finns tillgänglig till matchen på måndagen. Det skulle innebära stora problem för svenska U17-landslaget i VM som vi blir tvungna att kalla in Sixten Mohlin, sa tränaren Rikard Norling.
Gå till toppen