Familj

Gunilla Paulsson

Gunilla Paulsson, 68 år, Båstad, har avlidit efter en tids sjukdom. Hennes närmaste är maken Erik och barnen Sara och Svante med familjer.

Gunilla var född på Bjärehalvön och hon blev sin hembygd trogen i hela sitt liv.
Gunilla var gift med min bror Erik och hon var i högsta grad medverkande när Erik och jag började med företagande på Bjärehalvön i början av 1960-talet.
Det är därför ingen överdrift att påstå att Gunilla på sitt sätt på nära håll bidragit till utvecklingen av Peab, Skistar och andra företag i Paulssonsfären.
Gunilla var ett avgörande stöd för Erik när vi enades om satsningen i Stockholm, vilket skapat mening för många.
Under 35 år jobbade Gunilla på Peab. Från början med administrativa uppgifter, Gunilla hade nämligen en egen skrivmaskin, en tingest som viverkligen hade behov av när fakturor och annat skulle skrivas ut. Gunillas ansvarsområde blev sedan telefonväxeln på Peabs kontor i Förslöv och det är hundratusentals samtal som genom åren besvarats av hennes glada röst.
Gunilla var som klippt och skuren för arbetet i Peabs reception, alltid positiv och vänlig, hon kände alla och hon hade en medfödd talang långt utöver det vanliga att skapa trivsel omkring sig.
Gunilla hade många vänner över hela landet. Hon hade även en stor släkt och det var självklart för henne att hålla ihop alla. Alla skulle vara med och alla skulle få delta i gemenskapen, där Gunilla fick råda.
Gunilla var en stark personlighet som nu lämnar en oersättlig tomhet efter sig.
Våra tankar går till Erik och barnen Sara och Svante med familjer. Vi får försöka finna tröst i de många ljusa och roliga minnen som vi har av Gunilla.
Vi tackar för den värme och mänsklighet hon gav oss alla.
Mats Paulsson
med familj
Gå till toppen