Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Från gräs och grus till lyxiga hus

Vad har fastighetsaffärer gemensamt med topptennis? Kravet på goda nerver ända fram till matchbollen, säger Catharina Bernstein som varit tennismästare och nu är vd för nybildade Bukowskis Real Estate.

”Profilhemmet har naturligtvis en särskild udd av något slag. Det kan handla om historia, arkitektur, stil eller något annat”, säger Catharina Bernstein, fastighetsmäklaren som blev vd för Bukowskis Real Estate när auktionsfirman började förmedla fastighetsaffärer.
”Skåningar tennis-topp” kungjorde Sydsvenskan triumferande den 21 mars 1988, sedan två skånska spelare vunnit allt som fanns att vinna i årets Opel Cup. ”Tigrinna” kallade journalisten Björn Hellberg segraren Catharina Bernstein (hennes finalmotståndare var dotter till en hockeylegend som kallades Tigern).

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen