Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Limhamnsbor saknar tv-mottagning

I går förlorade 700 av Telias abonnenter sin fasta telefonförbindelse på Limhamn. Boende har fortfarande svag eller ingen tv-mottagning. Problemen verkar inte ha med varandra att göra.

Natten till lördag, vid 02-tiden, tystnade kopplingstonen i 700 abonnenters telefoner på Limhamn. Felet var åtgärdat vid 18.30 på lördagen.
– Det var ett stationsfel och hade ingenting med stormen eller vädret att göra. Det var problem med elektroniken, ett kortfel, som tekniker åtgärdat nu, säger Henrik Eldh driftledare på Telias driftscentral i Karlstad.
Boende på Limhamn har också haft problem med tv-mottagningen sedan natten till lördag, något Henrik Eldh inte kopplar till Telias problem.
– Det har inte med varandra att göra, det är andra linjer.
Sydsvenskan har kontaktat tv-leverantören Connect TV i Malmö för att få reda på mer om tv-problemen och väntar på svar därifrån.
Har du haft signalproblem efter stormen Sven? Mejla oss gärna och berätta!
Gå till toppen