Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

TV: Se bussens fria bad

Skånes stadsbussar är tuffa. Stormen Svens vattenmassor vid Fria bad i Helsingborg var inget större problem enligt föraren, även om mannen som filmade den tvivlade.

Bussen körde sin ordinarie linje ner för Johan Banérs gata och ut på Strandvägen, trots vädret.
– Vi fick en sen vägomläggning på sträckan vid 9.30 och den hade tyvärr inte nått den här föraren, så han körde den vanliga rutten vid 11-tiden, säger Almir Emrovic, bussoperatörens ansvarige för stadstrafiken i Helsingborg.
Almir Emrovic kan inte svara på om bussen hade någon passagerare ombord under färden (den ser ut att vara tom).
– Föraren ringde själv till vår trafikledning efter det här för att berätta om vattnet. Han tyckte att det gick att köra där men tittar man på videon ser det lite läskigt ut.
Bussen klarade sig bra och fortsatte köra.
– Vi i trafikledningen var ute och kände på vädret och väglaget för att ha koll. Vi kunde köra fram till 22.45 på fredagen, då kändes det för osäkert med snön. Tack och lov klarade vi oss också utan någon incident under hela kvällen. På lördag körde vi som vanligt.
 
Är det du som körde bussen eller vet du vem som gjorde det? Hör gärna av dig till oss på 040-71234, mejla oss eller skicka ett sms/mms till 71234. Tack!
Gå till toppen