Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Dödshot fick inte anmälas

”De skrev att jag skulle dö.” 13-åringen fick anonyma hot på nätet om att hon skulle styckas och våldtas. Familjen fick råd om terapi när de ville polisanmäla.

Hotfulla anonyma meddelanden skickades till flickans publika sida på ett ungdomsforum.Bild: Lovis Höök
Det var i somras som den 13-åriga flickan i Kävlinge började få otrevliga meddelanden via det anonyma frågeforumet ask.fm. Någon skrev att hon skulle dö och att hon var den ”dummaste, fulaste och mest onödiga människa som fanns”. När flickan raderade meddelanden från sin publika sida blev hoten ännu grövre. ”Omogen du är som tar bort min fråga. Jag ska stycka upp dig! Eller knulla upp dig! Du ska dö och det är en sak som är säker. Innan du är femton har du dött. Jävla negerapa. Tar du bort denna igen så kommer jag fan och mördar eller våldtar dig din lilla skit. Du luktar också illa. Som alla andra negrer!”

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen