Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Handboll

H65 klart för kvartsfinal i Challenge Cup

Förlust med uddamålet 22-23 hemma i Björkvikshallen mot Sokol Poruba från Tjeckien. Ändå är H65:s handbollsdamer klara för kvartsfinal i Challenge Cup.

– Vi vann första matchen på bortaplan med 25-24. Det innebär att vi är vidare på fler bortamål. Snacka om små marginaler, säger tränaren Niklas Harris.
H65 hade den här matchen i sitt grepp när man fyra minuter före slutet hade ledningen med 22-20.
– I det läget bränner vi både frilägen och ett straffkast. Dessutom blir Rebecca Lindberg utvisad. Poruba gjorde 3-0 när vi var en spelare kort på banan. Lite onödigt att det blev dramatik på slutet. Vi skulle ha stängt den här matchen redan en kvart före slutet där vi också spelade bra men inte hade skärpan i avslutningarna.
Matchens lirare blev inte oväntat Höörs målvakt Jannike Wiberg med 45 procent räddningar. Jannike Wiberg svarade också för en avgörande räddning när det återstod tre sekunder av matchen.
– Det var jämnt skägg annars i spelarprestationerna idag. Jannike Wiberg blev något av en matchhjälte. Anna Roxås försvarsjobb höll hög klass.

Challenge Cup, åttondelsfinal, damhandboll

H65-Sokol Poruba 22-23 (14-12).
Gå till toppen