Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Familjehelvete med stor dos svart humor

En familj – August: Osage County

OriginalTitle: August: Osage County. Genre: Drama. DirectedBy: John Wells. Actors: Meryl Streep, Julia Roberts, Chris Cooper, Margo Martindale, Julianne Nicholson, Ewan McGregor, Juliette Lewis, Benedict Cumberbatch, Sam Shepard. Country: USA. PublishYear: 2013.
Det stora, vitmålade trähuset i Osage County på Oklahomaslätten är imponerande, liksom ägaren Beverlys karriär som prisbelönad poet. Men den välputsade fasaden döljer en annan historia. Beverly är gravt alkoholiserad och har inte skrivit på decennier. Hustrun Violet är pillermissbrukare och dessutom svårt cancersjuk – håravfallet döljs med en lockig peruk som i offentligheten gör henne till en ståndsmässig, parant, amerikansk hemmafru. Rullgardinerna i huset är permanent neddragna: paret lever i ett dunkel, både bildligt och bokstavligt.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen