Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Eslöv och H65 byter nyckelspelare

Handbollssäsongen är inne i sitt slutskede. Ändå är planeringen i full gång för nästa säsong. Nu ser det ut som att elitklubbarna H65 och Eslöv byter nyckelspelare.

Julia Sandell och Cassandra Tollbring.Bild: Petter Arvidson/Bildbyrån
Eslövs spelmotor Cassandra Tollbring är på väg till Höör. H65:s 17-åriga löfte Julia Sandell har bestämt sig för att spela med Eslöv nästa säsong.
Eslövs tränare Tomas Westerlund är tagen på sängen av ryktena.
– Det här har jag ingen aning om. Cassandra är en av våra bästa spelare. Hon är inne på sin andra säsong i klubben. Hon har dessutom kontrakt ytterligare en säsong. Vi har inte råd att mista henne.
Höörs tränare Niklas Harris däremot bekräftar att rokadskiftet är på gång.
– Vi är överens med Cassandra. Hon har skrivit kontrakt med oss. Cassandra har inskrivit i sitt nuvarande kontrakt med Eslöv att hon kan bryta efter den här säsongen. När det gäller Julia Sandell vill hon ha mer speltid än den hon fått i H65. Det lär hon få i Eslöv.
Julia Sandell är 17 år. Hon har redan landslagsmeriter på ungdomssidan i form av EM. Till sommaren väntar ungdoms-VM. Julia Sandell bekräftar övergången.
– Jag behöver en ny miljö för att utvecklas. Det blir Eslöv för mig nästa säsong.
Fotnot: Cassandra Tollbring har inte gått att nå för en kommentar.
Gå till toppen