Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

H65 gav Lugi en hjälpande hand

H65 är fortfarande med i elitseriens toppstrid. 23–22 (13–13) hemma mot Skuru efter ett sekunddrama innebär att Höörslaget fortfarande har chans på tredjeplatsen.

När linjejobbaren Rebecka Lindberg-Johansson vräkte in segerbollen 23–22 mot Skuru när det bara återstod två sekunder av matchen tog hon sig också på rollen som matchhjälte.
– Det var en svettig match med en dramatisk avslutning. Skönt att det gick vägen, sa Höörs tränare Niklas Harris.
H65 låg under med tre mål ett tag i andra halvlek och hade också uppförsbacke vid ställningen 19–21 i slutminuterna.
– Vi tog timeout när det återstod femton sekunder. När spelet startade igen lyckades Mia Rej hitta Rebecka Johansson på linjen med en öppnande passning.
Genom vinsten gav H65 Lugi en hjälpande hand i toppstriden. Lundalaget höll undan för Skuru, som istället får se upp för H65 i kampen om tredjeplatsen. H65 har en uppskjuten match mot Önnered på söndag.
– Men det är fortfarande fördel Skuru, eftersom vi möter Sävehof i sista omgången i veckan som kommer.
H65 grundlade vinsten med ett starkt försvarsspel där målvakten Jannike Wiberg var duktig. Lägg därtill Nina Djapanovics vassa bössa. Elva fullträffar mot Skuru imponerade.
Gå till toppen