Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Liten ort innebär stora fördelar

Fördelarna med att vara företagare på en liten ort är stora. Det menar Camilla Arkenstedt, delägare i familjeföretaget Skånefabriken i Vellinge.

”Även om större städer rent företagsmässigt har mer att erbjuda vet jag, efter att ha pendlat in till Malmö i tjugo år, vilka fördelar det innebär att driva ett företag i en liten kommun”, säger Camilla Arkenstedt, delägare i Vellingebolaget Skånefabriken. Här tillsammans med Tobias Keidong och Johan Tomicic vid företagets fabrik i Svedala.
– Jag uppskattar kommunens inställning till oss företagare och det är lätt att komma nära de som beslutar. Men de måste inse att det inte är länge sedan vi var närmast en bondekommun med många små samhällen. Ska vi mäta oss med större kommuner krävs det bra kommunikationer både när det gäller trafik och bredbandslösningar, säger hon.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen