Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Sanna satte fart på Fan Mile

Flera hundra personer hade samlats framför scenen när det var dags för Sanna.

Flera hundra personer hade samlats framför scenen när det var dags för den svenska sångerskan att göra sitt framträdande i fansens område på Nytorv vid Strøget.
Här har tidigare varit ganska öde, bara de mest entusiastiska fansen har trotsat det ruggiga vädret och kommit för att titta på artistframträdandena.
Men idag var det annorlunda.
Efter morgonens regn tittade solen fram, de isländska smågalna Pollapönk fick liv i publiken med sin sång om att strunta i fördomar. För dagen var de klädda i färgglada islandströjor i sina signaturfärger.
Men Sanna Nielsen var ett ännu större dragplåster och torget var plötsligt fullt med svenska flaggor. Sångerskan sjöng några av sina tidigare bidrag till Melodifestivalen, hon har ju varit med sju gånger, och försökte sig också på att sjunga på danska i Sanne Salomonsen-låten "Den jag elsker".
Slutnumret Undo fick flaggorna att vifta vilt igen.
Gå till toppen