Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Rappt och hyfsat ofta roligt

Bad Neighbours

OriginalTitle: Neighbors. Genre: Komedi. DirectedBy: Nicholas Stoller. Actors: Rose Byrne, Seth Rogen, Zac Efron, Lisa Kudrow. Country: USA. PublishYear: 2014.
Just när trettio-någonting-paret Mac och Kelly (Seth Rogen och Rose Byrne) börjat finna sig tillrätta i tillvaron som nyblivna föräldrar – läs: återupptagit sexlivet – flyttar studentföreningen Delta Psi in i huset bredvid, anförda av superhunken Teddy (Zac Efron). Dom röker gräs. Dom hinkar bärs. Dom gjuter dildos av sina penisar. Mac och Kelly försöker vara lite skönt liberala – så som en viss sorts nyblivna föräldrar gärna försöker vara för att inte stämplas som tråkiga – men strax blir ljudnivån och dygnsrytmen mer än de kan tåla. Polisen och universitetet kopplas in, och så är grannfejden i full gång.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen