Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
MFF

Pawel Cibicki åker inte till Groningen

För andra gången i år slutar en tänkt proffsövergång från Malmö FF med en total kovändning.

– Pawel Cibicki åker inte till Groningen i morgon, sa sportchefen Daniel Andersson efter matchen mot Höllviken. Ni får fråga honom själv varför.
Sent på kvällen bekräftade Pawel Cibicki själv till Sydsvenskan att han kommit på andra tankar i sista minuten.
– Malmö FF är en fantastisk klubb. Älskar den. Och har en tränare som tror på mig. Bara till att jobba vidare och utvecklas ännu mer och ta en startplats förhoppningsvis någon dag.
Är det så att MFF kontrat med att ge Cibicki ett A-lagskontrakt? Han är ju "bara" lärling nu med kontrakt till och med 2015.
– Nej, det handlar inte om det. Han har haft ett A-lagskontrakt liggande sedan min dag ett här, blev Daniel Anderssons svar.
Ett kontrakt som han inte velat skriva på än?
– Så är det.
Det blev alltså så att han gör som Magnus Eriksson gjorde i vintras när det var aktuellt med övergång till Ryssland, han backade och tog ett nytt. Återstår att se om han skriver på dett där A-kontraktet också nu.
Pawel Cibicki spelade andra halvlek och gjorde 2-0-målet, men haltade sedan ut skadad.
Silly season-stormen fortsätter för övrigt på alla fronter runt Malmö FF. Den annars så försiktige Daniel Andersson kommenterade faktiskt ryktena att Robin Olsen jagas av turkiska nykomlingen Mersin.
– Ingen rök utan eld.
Men kan ni tänka er att släppa honom i sommar?
– Helst inte.
Gå till toppen