Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Cibicki har kritat på för tre och ett halvt år

För någon vecka sedan var han timmar från att skriva på för holländska Gronningen. Nu har Pawel Cibicki i stället A-kontrakt med Malmö FF.

Bild: Lars Dareberg / arkiv
På tisdagen skrev han på det nya avtalet som i praktiken legat och väntat på honom sedan i vintras. Cibickis lärlingskontrakt har bytts ut mot ett "riktigt" A-kontrakt. Det innebär också nytt nummer för Cibicki, då det bara är lärlingarna - och Emil Forsberg som gjort valet själv - som har nummer på 30 och uppåt.
I fortsättningen spelar forwardstalangen i tröja nummer 15.
Det nya avtalet är på 3,5 år.
- Pawel är en klok spelare. Han är kvick, rör sig bra och är en väldigt bra avslutare. Ända sedan i vintras har jag velat skriva kontrakt med honom så det känns mycket bra. Han har tagit mycket stora steg i sin utveckling och är väl värd ett A-lagskontrakt, säger sportchefen Daniel Andersson till mff.se
- Det finns ett lag i Sverige och det är MFF, så det är en fantastisk känsla att skriva A-lagskontrakt. Jag är uppväxt i Malmö och kollade på MFF när jag var liten så det har alltid varit klubben i hjärtat. Av alla mål jag har gjort slår de två i Allsvenskan allt. Den glädje och stämning som är på stadion när alla fans jublar är helt underbar, säger Cibicki själv till hemsidan.
Gå till toppen