Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Lista: 5 osannolika filmer

Varje vecka fylls internet med nya filmer på meningslösa dumheter. Men också filmer med smarta idéer och talang. Här är fem filmer som bevisar det senare.

1. 29 kändisimitationer i en låt

Den amerikanske sångaren Rob Cantor släppte i våras debutalbumet "Not A Trampoline" där spåret "Perfect" fanns med. Men det är inte originalversionen som gett Cantor miljontals med Youtube-visningar på några dagar. Istället är det versionen av "Perfect" där han imiterar kända röster.

2. Tavlan som får dig att gnugga ögonen

Den brittiske konstnären Brian Weavers gillar tredimensionella konstverk och nu är det ett konstverk på Gallery At Ice i Windsor som fått folk att gnugga ögonen.

3. Givmildhet får snabbmatsanställda att gråta

Vad händer när man börjar ge dricks till anställda på snabbmatsrestauranger? Det prövade killarna bakom Simple Pickup efter att de fått välgörenhetspengar över efter ett projekt. Missa inte att se klippets sista scen.

4. Fyrverkerier från ett oväntat perspektiv

Ok, vi har sett fyrverkerier från marken och från höga hus. Men vi har inte sett dem från det här perspektivet. Jos Stiglingh satte en kamera på en drönare och skickade upp den rakt in i fyrverkeriexplosionerna.

5. 32 osannolika fotbollsskott

Den franske komikern Rémi Gaillard är en av världens största youtubestjärnor. Men han gillar också fotboll. Inför VM gjorde han 32 galna trickskott i varje VM-lags tröja.
Gå till toppen