Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Toppnamn lockas till IT-konferens

För tredje året i rad arrangerar Lundaföretaget Tretton37 en konferens för systemutvecklare. I år kommer föreläsare från bland annat Microsoft och Spotify.
Konferensen Leetspeak arrangerades första gången på S:t Gertrud i Malmö 2012 och förra året i Stockholm. Det här året har Göteborg valts ut som konferensstad genom en omröstning. Biljetterna släpps på måndag och konferensen äger rum den 4 oktober.
– Det här året blir det lite större, vi räknar med mellan 300 och 400 deltagare, både från Sverige och från andra länder, säger Marcus Mazur på IT-företaget Tretton37.
Konferensen riktar sig till alla som ägnar sig åt systemutveckling, till exempel spel- och apputvecklare, och syftet är att göra kunskap om systemutveckling lättillgänglig genom att arrangera konferensen en lördag och till ett lågt pris.
Bland gästföreläsarna märks bland andra amerikanen Barry Dorrans som arbetar för Microsoft, den engelske IT-entreprenören Greg Young och Niklas Gustavsson som är utvecklare för Spotify.
Gå till toppen