Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ett myntadoftande fredshopp

Vi har alla en speciell kokbok där hemma, som på något underligt vis påverkar vår egen matlagning mer än alla de andra. Efter tips från en kokbokssamlande bekant för några år sedan, så ligger alltid Yotam Ottolenghis olika böcker närmast min spis. Ottolenghis moderna matlagningsfilosofi, kreativa recept och formidabla böcker baseras nästan uteslutande på grönsaker, kryddor och influenser från hela Mellanöstern. Icke-traditionell och lätt mat, kryddig utan att vara för het, hälsosam, vacker och frisinnad, saftigt spännande, lättlagad och enkel att frispela utifrån. Mat att äta varje dag, i oändliga variationer.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen