Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

H43 Lund fick avsluta läger i Norge med seger

Efter två förluster fick H43 Lund avsluta träningsturneringen i Sandefjord med en seger.

Christoffer Geissler under sin tid som spelare.Bild: Håkan Röjder (arkiv)
– Det var skönt att vi fick vinna mot Hammarby (29–27), men det är klart att det finns saker vi kan göra bättre men det får vi fortsätta att jobba på, sa H43:s assisterande tränare Christoffer Geissler.
H43 Lund förlorade de två första matcherna mot norska elitserielaget Arendal och Johan Zanottis Runar.
Nu är ju inte resultaten det primära på ett träningsläger och det var rejält trötta spelare som reste hem på söndagskvällen.
– Vi har haft det jättebra. Vi har spelat tre matcher mot bra motstånd och tränat gym, sprungit plus kört handbollspass.
Med sex nya spelare i truppen har tiden tillsammans varit viktig för att svetsa samman gruppen.
– Det känns som att lagsammanhållningen är starkare i år, sa Christoffer Geissler.
Har ni jobbat med något särskilt i spelet?
– Vi har jobbat lite med anfallsspelet. Vi har väldigt många nya spelare så vi har gått igenom kombinationer och hur man ska komma i rörelse.
Dessutom har laget börjat prata om målsättningar och utsett Sebastian Geissler till lagkapten med Rune Poulsen som vice lagkapten.
Det faktum att man förlorade Zoran Roganovic efter många år till lokalkonkurrenten Lugi kräver också att nya ledare kliver fram.
– Vi har pratat om att det inte bara är en spelare som kliver fram utan att det är fler som måste hjälpas åt, säger Christoffer Geissler.
Gå till toppen