Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Fotboll

Drömstarten fortsätter för H65 – krossade Skövde i dag

Höörs handbollsdamer har öppnat elitseriespelet på ett imponerande sätt. Två raka vinster mot tippade topplag som Skuru och Skövde. 

Jasmina Djapanovic gjorde tillsammans med Cassandra Tollbring sjutton mål mot Skövde.Bild: Lennart Månsson/Bildbyrån (arkiv 2014)
Damhandboll elitserien
Skövde-H65 20-28 (11-10)
Vinsten mot Skövde bärgades efter en stark andra halvlek som föll tränaren Niklas Harris i smaken.
– Jag är jättenöjd med vår serieupptakt. Idag var vår andra halvlek strålande. Vi har satt oss i respekt bland konkurrenterna.
H65 hade bekymmer med Skövde i första halvlek. Samarbetet i det offensiva spelet fungerade inte perfekt.
– Vi fick ordning på försvarsjobbet när Anna Johansson kom in i mitten. Anna och Jennie Linell stängde dörren i andra halvlek och fick stopp på Skövdes anfallsspel. Därtill började vår målvakt Jessica Ryde att storspela. Det var nyckeln till att vi kunde gå fram till en klar vinst.
H65:s avgörande ryck kom direkt efter pausen. Från underläget 10-11 gick Höör fram till ledning med 17-13 i protokollet.
– I och med att vårt defensiva jobb började fungera fick vi de där viktiga spelvändningarna gratis. I den detaljen var vi duktiga i andra halvlek.
Framåt stod duon Cassandra Tollbring och Jasmina Djapanovic i särklass. Sammanlagt sjutton mål av den duon.
Skövde har tippats som en utmanare till Sävehof den här säsongen. Skövde har fått nyförvärv som Malin Larsson från Norge och målvakten Cecilia Grubbström.
Gå till toppen