Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

44-åring sköts till döds i sin lägenhet

En man har skjutits till döds vid Dalaplan i Malmö.
Polisen har ännu inte gripit någon misstänkt.

Polisen kallades till Dalslandsgatan klockan 15.35 på söndagseftermiddagen efter att personer i omgivningen hört vad de uppfattade som skott.
– Polis kom till platsen och där inne anträffades en person som var skottskadad, berättade spaningsledaren J-B Cederholm. Mannen forslades till Universitetssjukhuset, där han avled.
Exakt vad som hände i lägenheten hade polisen ingen bild av på söndagen. När polisen kom till platsen stod lägenhetsdörren på glänt. Innanför låg 44-åringen skjuten.
– När polis och ambulans kom till platsen var den skjutne ensam i lägenheten.
Har någon setts lämna huset?
– Det är inget jag vill gå in på.
Polisen knackade dörr i området under söndagskvällen att för att höra om någon har sett eller hört något i samband med mordet. Lägenheten undersöktes av brottsplatstekniker, och samtidigt inledde man inre spaning.
Ser ni någon koppling till organiserad brottslighet?
– I nuläget ser vi inga motiv eller kopplingar till någonting.
Först på söndagskvällen kunde den döde identifieras som den 44-årige lägenhetsinnehavaren. Mannen var inte känd hos polisen sedan tidigare.
– Nej, inte i någon större omfattning, säger J-B Cederholm.
Mannens anhöriga är underrättade.
Vet du mer? Tipsa gärna Sydsvenskan på 040-71234, mejla oss eller skicka sms/mms till 71234. Tack!
Gå till toppen