Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Handboll

H65 krossade Heid

H65 har öppnat elitseriespelet i handboll på ett imponerande sätt. Tre raka vinster där krossen av Heid på hemmaplan var ett imponerande styrkebevis.

Höörs tränare Niklas Harris konstaterade efter matchen:
– Det här är min femte säsong i H65 som tränare. Jag har aldrig tidigare varit med om att vi hittat rätt med 38 bollar i anfallsspelet.
Höörs start i den här matchen handlade om utklassning och kattens lek med råttan. Eller vad sägs om att H65 gick fram till ledning med 11-1 mot ett chockat Heid.
– Vårt försvarsjobb i inledningen var hundraprocentigt. Dessutom fungerade tryckspelet perfekt. I andra halvlek var det trögare. Vi hade länge en ledning med tio bollar men i slutkvarten blev vi effektiva igen och drog ifrån.
I H65 hade Tove Kronqvist fått chansen i målet och det gjorde hon bra.
– Annars var som vanligt Jennie Linnell och Anna Johansson  dominerande.
Kommande helg blir det speluppehåll på grund av landskamp. Sedan väntar Lugi på bortaplan för H65 i något av höstens prestigematch. Niklas Harris är en mästare i utmåla sitt H65 som underdogs. Den här gången är inget undantag. Frågan är om man skall ta Harris på allvar.
– Lugi är givetvis  favorittippade. Förra säsongen vann H65 i Lund medan Lugi tog revansch i matchen i Höör. Vi ser fram emot derbyt. Det skall bli himla kul och inspirerande.

H65-Heid

38-21 (19-9)
Gå till toppen