Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Femte raka för H65

Höörs handbollsdamer kan njuta av faktum att man är bäst i Skåne när det gäller toppstriden i elitserien just nu. Femte raka vinsten kom när Skånela fick stryk med 31-24. En seger som tränaren Niklas Harris sammanfattade.
-Vi gör ingen toppmatch. Ändå är det en styrka att vinna mot svårspelade Skånela med sju bollar.

Höör har njutit av triumfen över Lugi på bortaplan en dryg vecka. I går var man tillbaka i vardagen när Skånela stod för motståndet.
–Vi presterar bra tio minuter i inledningen av både första och andra halvlek. Där skaffade vi oss ett stabilt försprång. Jag skall också vara ärlig att det var många av mina spelare som inte kom upp i bästa form om man tittar på matchen i helhet Det är förlåtet. Naturligt att få en reaktion efter den fysiska och mentala urladdningen mot Lugi.
H65 ledde som mest med nio bollar i början av andra halvlek. Men Skånela knappade in och var så nära som 23-28 innan H65 skärpte till sig i spurten.
–Anna Johansson var duktig idag både framåt och bakåt. Fyra bollar antecknade sig Anna för.
Återstår att se om H65 kan utmana suveräna Sävehof den här säsongen. Först den 27 december möts elitseriens två topplag.
H65-Skånela 31-24 (17-10).
Gå till toppen