Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Handboll

Första förlusten för H65

H65 har imponerat hela hösten. Sex raka vinster hann H65 rada upp i damhandbollens elitserie innan man kom ner på jorden igen. Första förlusten kom på hemmaplan mot Önnered.

H65 Höörs tränare Niklas Harris.Bild: Petter Arvidson/Bildbyrån (arkiv 2014)
H65-Önnered 27-31 (12-16)
Önnered vann överraskande med 31-27. Förlusten sved enligt tränaren Niklas Harris.
– Vår första kvart var urusel. Vår darriga start av matchen bäddade för Önnereds vinst.
Notera att Önnered inte tillhör topplagen. Önnered hade bara två vinster på sex matcher innan man tog den tredje i Höör.
– Handboll är och förblir en lagsport och därtill viljan i form av kamp. Där brast vi betänkligt idag i första halvlek, menade Niklas Harris i sin analys av matchen.
Önnered kunde gå fram till ledning med 14-5 i första halvlek innan H65 vaknade.
– Vår andra halvlek är okey. Som närmast var två mål minus vid två tillf'ällen i andra halvlek. Vi hade bland annat 23-25 där vi var lite på gång. Den upphämtningen tog massor av energi och ärligt sagt hittade vi aldrig flytet i den här matchen. Bara att gratulera Önnered till två viktiga seriepoäng.
Niklas Harris var sparsam att dela ut beröm efter matchen.
– Mikaela Mässing var duktig i andra halvlek i rollen som vänsternia. Jonna Linnell antecknade sig för fyra fullträffar och var bra i försvarsjobbet.
För H65 som imponerat hela hösten handlar det om att slicka såren och hitta tillbaka till formen illa kvickt.
– Vi har kvar tre seriematcher innan VM-uppehållet. Där i de matcherna hoppas jag att vi får tillbaka skärpan. Nu måste vi dessutom ladda för en bra insats i EHF-cupen där vi möter Karpaty från Ukraina.
Gå till toppen