Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Framtidens snabbmat snart här

Jag har ingen aning om vad du äter till vardags. Du lagar gärna bättre mat på helgerna, kanske i flera timmar ihop med vännerna, det har jag förstått. Eller så kanske ni går ut på någon trevlig restaurang, för det har jag märkt. Men dina vardagskvällar är ett stort frågetecken i min lilla bok. Förmodligen är du så trött efter jobbet att det bara blir en macka framför tv:n. Eller resterna från helgens gryta. Att du skulle ställa dig en slumpmässigt utvald tisdag och rulla kåldolmar eller steka osande sill alternativt koka igång en tom kha gai eller en marockansk tagine, är ungefär lika otänkbart som att du skulle rita in mer än 49 minuter i dagschemat åt lunch.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen