Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

”Jag stod och borstade tänderna”

Läsarnas kommentarer.

Bild: Patrick Persson
Var helt ensam hemma och stod och borstade tänderna när hela huset började skaka, kommer inte sova gott i natt eller de kommande nätterna. Att man inte ska kunna känna sig trygg hemma utan att det ska sprängas bomber utanför.
Smällen hördes riktigt ordentligt till Turbinen och Tessins väg.
Fönster ända borta i Slottsstaden skakade mer än de någonsin gjort vid smällare, raketer etc. Man märkte att det var en allvarligare detonering av ngt slag.
 
Två balkonger nära entrén till rättscentrum är söndersprängda och grannar på våningar ovan har även de skadade fasader och fönsterkarmar. Många av de som bor här gick ut för att se vad det var som hänt men blev tillsagda att gå tillbaka in för att bombexperter i sina speciella dräkter letade efter mer sprängmedel då de inte var säkra på att det var den enda sprängningen.
 
Mina föräldrar hörde smällen ända ute i Sibbarp. Och då är avståndet mil istället för km från epicentrum.
 
Det small här på lilla Kvarngatan där jag satt och surfa så det skaka i fönster och hus vid 23.20 då bomben vid rättscentrum skulle ha detonerat. Svårt att sova i natt. Även hjärtat skakas om.
Gå till toppen