Annons

Annons

Zucchinibiffar med krispig äppelsallad

Nyheter

4 portioner3 zucchini150 g gul lök3 ägg100 g Grana Padanoost¾ dl vetemjöl0,5 dl potatismjöl4 portioner valfritt gryn250 g broccoli1,5 msk olivolja1,5 msk balsamvinäger125 g körsbärstomater1 cosmopolitansallad1 äpple1 citron3 dl mezeyoghurt1,5 tsk timjan 1 tsk honungsalt och svartpeppar

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Annons

Annons

Annons

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy