Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Handboll

Ny målfest av H65

H65 fortsätter att sätta sig i respekt bland konkurrenterna i damhandbollens elitserie. Det blev en ny målfest när H65 lekte bort Spårvägen från Stockholm med 38-25.

Höörs tränare Niklas Harris tog upp en applåd för sina adepter.
– Vårt anfallsspel gick på kullager i den här matchen. Vi bränner säkert en sju-åtta frilägen. Annars hade vi nått den magiska gränsen 40 mål framåt.
H65 parkerar nu ensamt på den viktiga andraplatsen i tabellen efter suveräna Sävehof. Detta tack vare att Lugi förlorade i Göteborg mot Heid den här omgången. En förlust som överraskade Niklas Harris.
– Det hade jag inte väntat mig. Visst har Heid fått ordning på sitt spel efter en trög höststart men jag räknade kallt med att Lugi skulle ta två poäng i Göteborg.
Niklas Harris hade respekt för Spårvägen för avkast.
– Spårvägen föll knappt mot Sävehof för några omgångar sedan. Men vi var bra idag. Ändå gick jag runt på hela laget. Alla utom en spelare i mitt lag kom med i målprotokollet.
H65 gick snabbt fram till ledning med 8-4 och när man direkt i början på andra halvlek ryckte från 15-9 till 21-10 var matchen givetvis avgjord. Höörs kvartett Nina Djapanovic, Cassandra Tollbring, Marie Wall och Anna Johansson stod för 23 av hemmamålen.
– Anna Johansson spelade non stop och var duktig både framåt och bakåt. Annas försvarsjobb tillsammans med Jennie Linnell bäddade för mycket av våra effektiva omställningar.
Gå till toppen