Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

"En klar tränarförlust"

H65:s tränare Niklas Harris skyller inte förlusten mot Lugi på ett tajt spelschema. Inte heller på uttåget ur Europacupen mot Esbjerg i söndags.

H65-spelarna får se på när Lugi jublar.Bild: Avdo Bilkanovic / BILDBYRÅN
– Jag får ta på mig mycket av den här förlusten själv. Vi kommer fel in i matchen och Lugi är bra. Vi är inte så bra som vi brukar vara normalt sett.
Varför?
– Det är svårt att säga. Vi gör många felval, framförallt i första halvlek och då är matchen i stort sett körd. Det är en klar tränarförlust, förklarade Niklas Harris.
Enligt Jennie Linnéll, som tillsammans med Cassandra Tollberg stod för flest mål i hemmalaget, kom de snett in i matchen från början.
– Vi är varken där bakåt eller framåt och ger Lugi ett försprång direkt. I andra halvlek är matchen redan förstörd.
– Kanske att vi är lite trötta i benen efter förlusten mot Esbjerg, men inte i huvudet. Lugi hade ju också en match i söndags, men uppenbarligen är de mycket piggare än oss.
Nu väntar tio dagars vila för Höör-laget.
– Vi har tre matcher kvar och det är tre VM-finaler för oss. Vi slåss om en andra, tredje eller fjärde plats och vi har svåra motstånd, men det ska vi klara av. Vi har gjort en fantastisk säsong så här långt och ligger tvåa i elitserien. Vi ligger fortfarande fem poäng före Lugi och vi har gjort jättebra ifrån oss hela året. Så egentligen har vi faktiskt råd att klappa igenom någon match, som vi gjorde mot Lugi, sa Niklas Harris.
Gå till toppen