Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Revanschsuget Lugi tar emot RIK

Niklas "Gummi" Gudmundsson saknas fortfarande, medan Nemanja Milosevic är tillbaka på planen när Lugi möter Redbergslid i kväll.

– Gummi hade en sträckning i baksidan av låret och sen fick han feber också, så det är bättre att han vilar så att han blir helt frisk, säger Lugis tränare Basti Rasmussen.
Lugi vill studsa tillbaka från den svidande förlusten mot Önnered senast när det blev 31–26 till Göteborgslaget.
– Det är aldrig kul att förlora. Det var en dålig match och vi vill ta bort en del av det dåliga. Vi vill gärna komma upp och visa att vi kan vara bra på hemmaplan, säger Rasmussen.
RIK ligger fyra i den jämna tabellen och det är mycket som står på spel. Vinner Lugi går man om RIK, medan en förlust innebär att det kan bli tufft att hålla lagen som ligger nedanför fortsatt på rätt sida.
– Då kan det bli jobbigt, vi måste vinna några matcher till för att vara säkra på att nå slutspel. Men det blir inte en lätt match, RIK har Linus Arnesson som är jätteduktig och bra kantspelare. Men det har vi med, säger Basti Rasmussen.
Gå till toppen